Δημήτρης Βαγιανός – Πρόεδρος

Ο Δημήτρης Βαγιανός είναι καθηγητής Χρηματοοικονομικών στο London School of Economics. Εξελέγη μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας το 2014. Είναι μέλος της Επιτροπής Πισσαρίδη για την εκπόνηση αναπτυξιακού σχεδίου για την ελληνική οικονομία. Η Ίος είναι το δεύτερο σπίτι του από το 1997.

Γιώργος Δημητρίου – Αντιπρόεδρος

Ο Γιώργος Δημητρίου είναι αρχιτέκτονας, με μακρόχρονη παρουσία στη διεθνή σκηνή της αρχιτεκτονικής θεώρησης και πρακτικής, ενεργός στο πεδίο της πολιτικής οικολογίας τα τελευταία 35 χρόνια. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ».

Στυλιανός Δρίσης – Γραμματέας

Ο Στυλιανός Δρίσης είναι ιατρός, ειδικευμένος στην ιατρική απεικόνιση, και καθηγητής ακτινολογίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (ULB). To κύριο επιστημονικό του ενδιαφέρον είναι η απεικόνιση του καρκίνου του μαστού.  Η Ίος είναι το δεύτερο σπίτι του από το 1987.

Michael Fischer – Ταμίας

Ο Michael Fischer στούδασε σχέδιο στο Λονδίνο και στο Ελσίνκι. Ζει στην Ελλάδα από το 1997, όπου εργάστηκε σε θέματα σχεδιασμού και εξοπλισμού πλοίων, και στη συνέχεια ίδρυσε το ελληνικό παράρτημα της Häfele GmbH Co. Έρχεται στην Ίο από το 1993, όπου ανακαλύπτει συνέχεια νέες πτυχές της εντυπωσιακής της χλωρίδας και πανίδας.

Alain Flausch – Μέλος

Ο Alain Flausch σπούδασε νομικά στις Βρυξέλλες και τις ΗΠΑ. Εργάστηκε αρχικά ως δικηγόρος, και στη συνέχεια σε διοικητικές θέσεις στη χημική βιομηχανία, σε μέσα ενημέρωσης, και πιο πρόσφατα από το 2000 μέχρι το 2017 στις δημόσιες μεταφορές τόσο στο Βέλγιο όσο και διεθνώς. Βρίσκεται στην Ίο από το 1979.